Velkommen til IFART (Institut for Anger Replacement Training)

IFART er etableret af Psykologselskabet Toftemosegaard ApS ved aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen.

FC på Folkemødet

Flemming deltog på Folkemødet på Bornholm og har holdt oplæg om AART, inviteret af Fonden Concura, og ses her
sammen med Concuras skoleleder Helle Aaskilde og Direktør Jakob Schiøtt.

Flemmings interesse for ART blev vakt for efterhånden 5 år siden , da han blev uddannet og certificeret ART-træner ved Diakonhjemmet i Sandness i Norge og med det samme blev utrolig begejstret over metodens unikke opbygning og anerkendende tilgang til deltagerne. Flemming har i mere end 25 år arbejdet med marginaliseret børn og unge. Heraf har Flemming arbejdet i 11 år på Sølager, primært på de sikrede afdelinger, og har i denne forbindelse arbejdet med mange forskellige metoder og tilgange, og endelig er det lykkes at finde en metode med et utroligt stort potentiale for at skabe forandring og udvikling med nogle af de mest sårbare børn og unge,  også på den lange bane, nemlig AART/ART (Aggression replacement training).

ART programmet har over de seneste par år gennemgået små, men væsentlige ændringer, derfor AART-Adapted ART.

Tillykke til det seneste hold AART trænere, som d. 9 september 2016 har bestået den praktiske eksamen og nu er certificerede AART trænere med docent emeritus Knut K. Gundersen på Psykologselskabet Toftemosegaard.

Portrait Of Teenage Girls And Boys

AART har vist sig at være utrolig brugbar i skoleregi, f.eks.i forbindelse med mobning, manglende klassetrivsel, uro og i forbindelse med inklusion (ART målrettet skoleregi).

AART har ligeledes udviklet en metode som har vist sig brugbar i forbindelse med arbejdet med sårbare familier og deres børn kaldet Familie TIES (Familie ART).

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Ann-Sofi Johansen på tlf. 21125011 eller via mail: ann-sofi@tofftemosegaard.dk hvis du har spørgsmål eller blot brug for ar høre mere om vores uddannelser.

Det er dokumenteret at ART virker

AART/ART er på socialstyrelsens liste over dokumenterede metoder i arbejdet med børn og unge. Læs mere her.

Copyright CENKU 2018 | webdesign: alphasite