Efteruddannelser

Cenkus efteruddannelser henvender sig til alle, som arbejder med menneskers udvikling og forandring (børn som voksne), og som ønsker en faglig-personlig udvikling.En udvikling, der er dybt forankret i deltagernes praksisfelt. Vi er meget opmærksomme på at skabe en tryg ramme, hvor den enkelte studerende med udgangspunkt i sin egen virkelighed, og i sit eget tempo, oplever en faglig og personlig udvikling.

I alle vores efteruddannelser lægges der stor vægt på træning og supervision, og det er centerets mål at inspirere deltagerne til at udvikle deres individuelle kompetencer og finde nye faglige metoder og redskaber. Vi har valgt max at være 20 deltager på vores hold, netop for at skabe så tryg en ramme som mulig, og for at give alle mulighed for at blive set, hørt og forstået.

Bemærk at vores børne- og familiekonsulent uddannelse er indgangsåret på vores psykoterapeutisk efteruddannelse i systemisk/narrativ familieterapi og giver adgang til vores 3-årige overbygnings uddannelse. De samlede 4 år uddanner dig til psykoterapeut i systemisk narrativ familieterapi og giver dig mulighed for optagelse i Psykoterapeut Foreningen og betegnelsen psykoterapeut MPF.

Vores 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familieterapi er evalueret af Reflektor og er en godkendt psykoterapeutuddannelse.

For nærmere information:

Kontakt uddannelses-ansvarlig Ann Sofi Johansen på ann-sofi@toftemosegaard.dk eller telefon 2112 5011

Du kan godt nå at komme med på:

Efteruddannelsen til systemisk børne- og familiekonsulent hold 6

Med opstart d. 21+22. september 2017

Klik her

Den 1-årige efteruddannelse til  småbørnskonsulent

Læs mere her

Den 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familieterap

Læs mere her

Den 1-årige efteruddannelse til systemisk børne- og familiekonsulent.boerne-og-familiekonsulent-folder

Læs mere her

Efteruddannelse i systematisk sagsbehandling i samarbejde med Kari Killén

Kari Killén

            NYHED     Læs mere her.

Den 1-årige efterudd. til ungdomskonsulent, inkl. uddannelsen til certificeret AART træner

Ungdomskonsulent folder

s mere her

  AART ( Aggression Replacement Traning) uddannelsen 

Sur pige

Læs mere her

Du er altid velkommen til at kontakte en af centerets medarbejdere, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker materiale tilsendt.
Det er med stor glæde at vi kan oplyse, at vores 4-årige psykoterapeut uddannelse er blevet positivt evalueret af Reflektor, som i samarbejde med Psykoterapeut Foreningen og Sammenslutningen af Psykoterapeutiske Uddannelser i Danmark (SPUD) i efteråret 2007 har udarbejdet et koncept til evaluering af de private psykoterapeutiske uddannelser.

Toftemosegaards 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familieterapi er nu en godkendt psykoterapeut uddannelse.

Cenku søger hele tiden at udvikle og opdatere sit uddannelsesprogram, så der løbende kommer nye uddannelser og kurser til (ca. 4-6 pr. år).

God fornøjelse - vi håber at se dig som kunde hos cenku.dk.