Indgangsåret på den 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familieterapi

På Toftemosegaard er indgangsåret på den 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familie terapi vores efteruddannelse som systemisk børne- og familiekonsulent. På menuen til venstre kan du læse om fx studieplan, optagelseskrav og indhold på de enkelte moduler.

Indgangsår:

Systemisk børne- og familiekonsulent uddannelsen har fokus på, hvordan man som professionel ofte skal være igangsættende  og støttende i udredning, behandling, pædagogik, undervisning og udviklingsprocesser, og andre gange skal kunne udføre myndighedsfunktioner. Du får en platform i systemisk teori og metode og en introduktion til narrativ teori og metoder og skal arbejde med, hvordan man ved hjælp af samtalen kan være med til at skabe en forandring for de klienter/brugere, man arbejder med til daglig, og hvordan du agerer efter hvilken kontekst du indgår i.

Børne- og familiekonsulent uddannelsen er rettet mod studerende, som er optaget af, hvordan de kan arbejde med børn, unge, enkeltpersoner eller familier, og de mangeartede opgaver de stilles overfor, og hvordan man som professionel navigerer med overblik og forståelse i et komplekst og dilemmafyldt felt.

 

Bemærk

Når du har gennemført indgangsåret  + de 3 overbygningsår, så er du psykoterapeut i systemisk narrativ familieterapi,  og det giver dig mulighed for optagelse i Psykoterapeutforeningen og retten til at betegne dig som Medlem af Dansk Psykoterapeutforening eller Psykoterapeut MPF

 

Parterapi