Efteruddannelser

4 spændende efteruddannelser

Cenkus efteruddannelser henvender sig til alle, som arbejder med menneskers udvikling og forandring (børn som voksne), og som ønsker en faglig-personlig udvikling.En udvikling, der er dybt forankret i deltagernes praksisfelt. Vi er meget opmærksomme på at skabe en tryg ramme, hvor den enkelte studerende med udgangspunkt i sin egen virkelighed, og i sit eget tempo, oplever en faglig og personlig udvikling.

Vores 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familieterapi er evalueret af Reflektor og er en certificeret psykoterapeutuddannelse, som betyder du kan kalder dig psykoterapeut MPF (MPF= Medlem af Dansk Psykoterapeutforening).

I alle vores efteruddannelser lægges der stor vægt på træning og supervision, og det er vores mål at inspirere deltagerne til at udvikle deres individuelle kompetencer og finde nye faglige metoder og redskaber. Vi har valgt max. at være 22 deltager på vores hold, netop for at skabe så tryg en ramme som mulig, og for at give alle mulighed for at blive set, hørt og forstået.

Bemærk at vores systemiske børne- og familiekonsulent uddannelse er indgangsåret på vores psykoterapeutisk uddannelse i systemisk narrativ familieterapi og giver adgang til vores 3-årige overbygnings uddannelse. De samlede 4 år uddanner dig til psykoterapeut i systemisk narrativ familieterapi og giver dig mulighed for optagelse i Psykoterapeut Foreningen og betegnelsen psykoterapeut MPF.

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder Ann-Sofi Johansen på tlf. 21125011 eller via mail: ann-sofi@tofftemosegaard.dk hvis du har spørgsmål eller blot brug for ar høre mere om vores uddannelser.