Efteruddannelser

4 spændende efteruddannelser

Cenkus efteruddannelser henvender sig til alle, som arbejder med menneskers udvikling og forandring (børn som voksne), og som ønsker en faglig-personlig udvikling.En udvikling, der er dybt forankret i deltagernes praksisfelt. Vi er meget opmærksomme på at skabe en tryg ramme, hvor den enkelte studerende med udgangspunkt i sin egen virkelighed, og i sit eget tempo, oplever en faglig og personlig udvikling.

Vores 4-årige psykoterapeut uddannelse i systemisk narrativ familieterapi lever op til kravene fra Dansk Psykoterapeut forening, og efter endt uddannelse kan du søge om optagelse i Dansk Psykoterapeut forening.

I alle vores efteruddannelser lægges der stor vægt på træning og supervision, og det er vores mål at inspirere deltagerne til at udvikle deres individuelle kompetencer og finde nye faglige metoder og redskaber. Vi har valgt max. at være 22 deltager på vores hold, netop for at skabe så tryg en ramme som mulig, og for at give alle mulighed for at blive set, hørt og forstået.

Bemærk at vores systemiske børne- og familiekonsulent uddannelse er indgangsåret på vores psykoterapeutisk uddannelse i systemisk narrativ familieterapi og giver adgang til vores 3-årige overbygnings uddannelse. De samlede 4 år uddanner dig til psykoterapeut i systemisk narrativ familieterapi og giver dig mulighed for søge om optagelse i Psykoterapeut Foreningen og betegnelsen psykoterapeut MPF.

Vil du høre mere om vores efteruddannelser ? Kontakt afdelingsleder Ann-Sofi Johansen på tlf. 2112 5011 eller via mail: ann-sofi@toftemosegaard.dk 


Har du brug for støtte til din efteruddannelse?

Prøv at ansøg hos Den Kommunale Kompetencefond 

Klik her