3-dages kursus med fokus på Care Index

Indhold:
Indholdet på dette kursus har fokus på interventionsværktøjerne Care Index og IWMC – Working Model of the Child Interview, hvor hovedvægten vil være på Care Index. Care Index vil blive anvendt på cases medbragt af kursisterne, ligesom det øvrige indhold i høj grad vil blive tilrettelagt i forhold til det materiale som kursisterne medbringer.

Målgruppe:
Dette kursusforløb er et MasterClass forløb, hvilket betyder, at man kun kan deltage, såfremt man kan dokumentere viden om tilknytningsteori og tidlig intervention – og i praksis arbejder med sårbare 0-6-årige børn og deres nærmeste omsorgspersoner. Enten via Psykologselskabet Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til Småbørnskonsulent eller tilsvarende dokumenteret efteruddannelse/kurser.

Pris:
Kr. 9.975 kr. + moms inkl. fuld forplejning (morgenmad, frokostbuffet m. drikkevarer, eftermiddagskaffe m. kage + isvand og frugt)
Bemærk venligst, at overnatning ikke er inkluderet i prisen.

Underviser:
Dr.philos, socionom og forsker emerius ved NOVA – Norsk Institut for forskning om Opvækst, Velfærd og Aldring, forfatter og erfaren praktiker. Kari Killén anses for at være nordens absolut førende ekspert i forhold til tilknytnings- og omsorgssvigtede børn – både forskningsmæssige og på det teoretiske niveau og i lige så høj grad i forhold til det individuelle møde med barnet. Forfatter til en lang række af bøger bl.a. titlerne: ”Barndommen varer i generationer”, ”Omsorgssvigt I – det teoretiske grundlag”, samt ”Omsorgssvigt II – praksis og ansvar”, ”Sårbare børn” og “Professionel udvikling og faglig vejledning”. I 2002 modtog Kari den internationale pris:”Distinguished Career Award for Service and Contributions to the Prevention of Child Maltreatment”.
Kari Killén er i dag seniorforsker ved Norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring, og Kari er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder.
Kari underviser bl.a. på Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til småbørnskonsulent.

Med venlig hilsen
Flemming Zuschlag Christiansen
Leder af Psykologselskabet Toftemosegaard Aps.