Masterclass kursusforløb d. 14. september -16. september 2021

Det er med stor ære, at vi kan præsentere MasterClass 

Indhold:

Indholdet på dette kursus har fokus på interventionsværktøjerne Care Index og IWMC – Working model of the child interview, hvor hovedvægten vil være på Care Index. Care Index vil blive anvendt på cases medbragt af kursisterne, ligesom det øvrige indhold i høj grad vil blive tilrettelagt i forhold til det materiale som kursisterne medbringer.

Målgruppe:

Dette kursusforløb er et MasterClass forløb, hvilket betyder, at man kun kan deltage, såfremt man kan dokumentere viden om tilknytningsteori og tidlig intervention – og i praksis arbejder med sårbare 0-6-årige børn og deres nærmeste omsorgspersoner. Enten via Psykologselskabet Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til småbørnskonsulent eller tilsvarende dokumenteret efteruddannelse/viden.

Pris:

Kr. 9.975  kr.  + moms incl. fuld forplejning (morgenmad, frokostbuffet m. drikkevarer, eftermiddagskaffe m. kage + isvand og frugt)
Bemærk venligst, at overnatning ikke er inkluderet i prisen.

Tilmelding kan ske via vores elektroniske ansøgningsskema, klik her.

Kurset vil blive gennemført ved minimum 15 og max 20 deltager.

Tilmeldingsfrist: D. 16. august 2021

Underviser:

Dr.philos, socionom og forsker emerius ved NOVA – Norsk Institut for forskning om Opvækst, Velfærd og Aldring, forfatter og erfaren praktiker.  Kari Killén anses for at være nordens absolut førende ekspert i forhold til tilknytnings- og omsorgssvigtede børn – både forskningsmæssige og på det teoretiske niveau og i lige så høj grad i forhold til det individuelle møde med barnet. Forfatter til en lang række af bøger bl.a. titlerne: ”Barndommen varer i generationer”, ”Omsorgssvigt I – det teoretiske grundlag”, samt ”Omsorgssvigt II – praksis og ansvar”, ”Sårbare børn” og “Professionel udvikling og faglig vejledning”. I 2002  modtog Kari den internationale pris:”Distinguished Career Award for Service and Contributions to the Prevention of Child Maltreatment”.

Kari Killén er i dag seniorforsker ved Norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring, og Kari er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder.

Kari underviser bl.a. på Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til småbørnskonsulent.

Med venlig hilsen
Flemming Zuschlag Christiansen
Leder af Psykologselskabet Toftemosegaard Aps.

For nærmere information:

Kontakt uddannelses-ansvarlig Ann Sofi Johansen på ann-sofi@toftemosegaard.dk eller telefon 2112 5011