• MasterClass med Kari Killén

    Den 13. – 15. maj 2024


Det er med stor ære, at vi kan præsentere Masterclass 2024

Sidste mulighed med Kari Killèn som underviser på Masterclass

Datoer:

D. 13. maj-15. maj 2024 ( 3 dage)

Indhold:

Indholdet på dette kursus har fokus på interventionsværktøjerne Care Index og IWMC – Working model of the child interview, hvor hovedvægten vil være på Care Index. Care Index vil blive anvendt på cases medbragt af kursisterne, ligesom det øvrige indhold i høj grad vil blive tilrettelagt i forhold til det materiale som kursisterne medbringer.

Målgruppe:

Dette kursusforløb er et MasterClass forløb, hvilket betyder, at man kun kan deltage, såfremt man kan dokumentere viden om tilknytningsteori og tidlig intervention – og i praksis arbejder med sårbare 0-6-årige børn og deres nærmeste omsorgspersoner. Enten via Psykologselskabet Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til småbørnskonsulent eller tilsvarende dokumenteret efteruddannelse/viden. Ansøger der har en Småbørnskonsulent uddannelse har fortrinsret.

Pris:

Kr. 9.975  kr.  + moms inkl. fuld forplejning (morgenmad, frugt, frokost med 1 vand, eftermiddagskaffe med kage + isvand)
Bemærk venligst, at overnatning ikke er inkluderet i prisen.

Ansøg  senest d. 2. april via vores  elektroniske ansøgningsskema, klik her.

Kurset vil blive gennemført ved minimum 15 og max 20 deltager.

Underviser:

Dr.philos, socionom og forsker emerius ved NOVA – Norsk Institut for forskning om Opvækst, Velfærd og Aldring, forfatter og erfaren praktiker.  Kari Killén anses for at være nordens absolut førende ekspert i forhold til tilknytnings- og omsorgssvigtede børn – både forskningsmæssige og på det teoretiske niveau og i lige så høj grad i forhold til det individuelle møde med barnet. Forfatter til en lang række af bøger bl.a. titlerne: ”Barndommen varer i generationer”, ”Omsorgssvigt I – det teoretiske grundlag”, samt ”Omsorgssvigt II – praksis og ansvar”, ”Sårbare børn” og “Professionel udvikling og faglig vejledning”. I 2002  modtog Kari den internationale pris:”Distinguished Career Award for Service and Contributions to the Prevention of Child Maltreatment”.

Kari Killén er i dag seniorforsker ved Norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring, og Kari er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder.

Kari underviser bl.a. på Toftemosegaards 1-årige efteruddannelse til småbørnskonsulent.

Med venlig hilsen
Flemming Zuschlag Christiansen
Indehaver af Psykologselskabet Toftemosegaard Aps.

Praktiske oplysninger

Dato: D. 13. maj-15. maj 2024 ( 3 dage) kl. 9-16

Sted: Psykologselskabet Toftemosegaard

Tilmeldingsfrist: D. 2. april 2024

For nærmere information:

Kontakt kursus-ansvarlig Ann Sofi Johansen på ann-sofi@toftemosegaard.dk eller telefon 2112 5011

Copyright CENKU 2018 | webdesign: alphasite