Eksempler på allerede afholdte forløb

Eksempel på allerede afholdt skræddersyede læringsforløb

Cenku.dk har specialiseret sig i at lave skræddersyede projekt/uddannelsesforløb med særlig fokus på institutioner og organisationer, der ønsker noget helt unikt, som ikke kan findes andre steder. Vi er anerkendt for vores høje faglige niveau, og vores kunder vender meget ofte tilbage.Skills

Nedenfor kan du se et udpluk af gennemførte projekter – intet er for stort eller småt.
  • Hvordan kan man reducere udadreagerende. Skræddersyet læringsforløb for opholdsstedet Taurus på Fyn, afholdt fra februar – april 2017
  • Udsatte børn. Skræddersyet læringsforløb for daginstitutionen Blåbærhuset, Køge. afholdt marts til november 2017.
  • Udviklingsprojekt for det samlede personale på de sikrede afdelinger på Sølager, (Emne: Kommunikation og målgruppekendskab).
    Udviklingsprojekt for den samlede personalegruppe i special institutionen Møllevangen i Holbæk, (Emne: Intro til systemisk teori og den svære samtale).
  • Udviklingsprojekt for Ishøjgård med særlig fokus på værdier, grundholdninger, pædagogik og fælles samklang.
  • Særligt tilrettelagt småbørnskonsulentuddannelse i Grønland. Er efterfølgende blevet en del af den Grønlandske finanslov, og gennemføres 1 gang årligt.
  • Særligt tilrettelagt 1 årigt uddannelsesforløb for Ungeteamet i Frederikssund kommune, 2014-2015.
  • Ishøjgård aflastningsafdelingen (½ årig uddannelsesforløb med opstarte januar 2015. Emne: Introduktion til systemisk og narrativ teori.)
  • MasterClass forløb i Grønland for læger og sundhedspersonale med ledelses funktion.Udviklingsprojekt for Godhavns samlede personalegruppe (Emne: systemisk teori, kommunikation og den svære samtale).

Her dette vakt din interesse møder vi gerne frem til et personligt møde, hvor vi kan drøfte jeres ønsker, og efterfølgende sender jer et oplæg, inkl. pris.

Kontakt os her.

For nærmere information:

Kontakt uddannelses-ansvarlig Ann Sofi Johansen på ann-sofi@toftemosegaard.dk eller telefon 2112 5011