Hvem er vi

Cenku.dk er en del af Psykologselskabet Toftemosegaard ApS og ønsket har været at samle alle kurser, foredrag, efteruddannelser og skræddersyede læringsforløb under samme tag, derfor cenku.dk. Nedenfor er en oversigt de medarbejdere der er tilknyttet Cenku.

Chef og faglig leder af cenku.dk er:

Aut. psykolog Flemming Zuschlag Christiansen, som har mere end 29 års pædagogisk erfaring med børn, unge og voksne fra vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, integrerede institutioner, behandlingsinstitutioner, døgninstitutioner og sikrede afdelinger (surrogat fængsel) både som pædagog, leder, terapeut og supervisor.

Læs mere om Flemming klik her

Du kan kontakte Flemming på mobil 20 40 83 70 eller på post@toftemosegaard.dk

Daglig leder af cenku.dk

Ann-Sofi Johansen, som har en mangeårig bred socialpædagogisk erfaring, dels som lærer og skoleleder på specialskole, men også som underviser på forskellige efteruddannelser. Ann-Sofi har fingeren på pulsen i forhold til, hvilke kurser, foredrag, efteruddannelser og kompetenceudviklings-forløb, der er relevante både her og nu, men også fremadrettet. Så har du spørgsmål til cenku.dk, er du meget velkommen til at kontakte Ann-Sofi .

Læs mere om Ann-Sofi Johansen klik her.

Du kan kontakte Ann-sofi på tlf. 21 12 50 11 eller på ann-sofi@toftemosegaard.dk

Autoriseret psykolog

Mathias Spangsberg Andersen

Mathias har særlig erfaring med udredning og behandling af børn, unge og familier og løser opgaver som forældrekompetenceundersøgelser, psykologiske undersøgelser af børn og voksne og familiebehandlingsopgaver.
Læs mere om Mathias her

Mathias koordinerer henvendelser vedr. forældrekompetenceundersøgelser og psykologiske undersøgelser.

Du kan kontakte Mathias på tlf. nr. 2924 4075 eller på  mathias@toftemosegaard.dk

Autoriseret Psykolog

Camillas Roos` hovedfokus er børn og familier. Camilla løser psykologfaglige opgaver, så som supervision, forældrekompetenceundersøgelser og psykologiske undersøgelser af børn og voksne.
Camilla har særlig erfaring med psykologiske undersøgelser, tests og terapi. Hun er desuden certificeret i COS-P familiebehandling. Læs mere om Camilla her

Du kan kontakte Camilla på tlf. 21 12 50 54 eller på camilla@toftemosegaard.dk

Autoriseret psykolog

Kristina Ford Folkmann

Kristinas hovedfokus er tilknytningsrelationer og mentalisering, særligt hos børn, unge og familier. Hun har flere års erfaring med familiebehandling og terapeutiske samtaleforløb. Kristina løser opgaver som forældrekompetenceundersøgelser og psykologiske undersøgelser af børn og voksne, samt familiebehandlingsopgaver. Hun er certificeret i en række undersøgelser og test, som FFI, Bayley-III, IWMCI, CAI, PACS, Careindex, RF (Refleksiv Funktion på AAI) og snarligt certificeret i AAI fra USA.

Læs mere om Kristina her

Du kan kontakte Kristina på tlf. 21 19 50 35 eller på kristina@toftemosegaard.dk

Sekretær

Tine Lund Nielsen

Tine sørger for alt det administrative på Psykologselskabet Toftemosegaard, herunder tilmeldinger til uddannelser og kurser. Desuden står Tine for kontakten til de studerende og kursister.
Du kan kontakte Tine på 47 52 83 60 eller på tine@toftemosegaard.dk

Click here to add your own text