Gruppeforløb for forældre: Fra sårbare til robuste børn

Til jer forældre, som mangler redskaber, og måder I kan hjælpe jeres barn, som ikke trives.

Forløbet er til jer forældre, som har brug for at få redskaber og værktøjer til at hjælpe jeres barn med at trives bedre, at der i jeres familie også bliver plads til andet end bekymringer, ængstelse og konflikter.

At I får mulighed for at få hjælp til at kunne tale med jeres barn på en ny måde, finde ud af om I skal stille krav/ eller give efter, og hvordan I kan hjælpe jeres barn med at få større selvtillid og tro på, hvad de selv kan, så de bliver lidt mere robuste- også når det er svært.

I vil møde andre forældre, som også har det tæt inde på livet, det at have en hverdag, hvor dagligdagen kan være svær med tristhed og manglende trivsel. Der vil være plads til at kunne tale om, hvad er er svært i netop jeres familie, og lytte til andre, som også kæmper med deres.

Det betyder noget at vide, at vi ikke er alene
• Det betyder noget at vide, hvad vi kan gøre
• Det betyder alt, at vores børn trives

Aut. psykolog og psykoterapeut Flemming Zuschlag Christiansen vil over 4 gange guide jer igennem 4 temaer, som vil give jer viden om børns almindelige udvikling, og hvordan man opdrager, så børnene tør tro på sig selv, og I vil få ideer og redskaber til at tackle nogle af de ting, som gør det svært i dagligdagen.
I vil hver gang høre et kort oplæg af Flemming, og så vil der være mulighed for fælles drøftelse og erfaringsudveksling.

1. gang: Hvordan løser man konflikter?
2. gang: Opdragelse – pisk eller gulerod- konsekvens eller eftergivenhed? Hvad virker?
3. gang: Hvordan taler jeg bedst med mit barn?
4. gang: Hvordan styrker vi vores børns selvtillid, så de tror på sig selv, oplever succes og bliver mere robuste til at møde tilværelsens store og små udfordringer?

Sted

Psykologselskabet Toftemosegaards hyggelige kursuslokale, Manderupvej 3, 4050 Skibby

Minimum 5 og maksimum 7 forældrepar. Enlige er også velkommen, men par har første prioritet, og der er kun plads til 14 personer.
Pris for alle 4 gange: 850 kr. pr person. Inkl. kaffe/the/vand og frugt/kage

Tilmelding: Send en mail til post@toftemosegaard.dk og skriv navn, adresse og tlf. nr.  på, hvem der deltager og overfør beløbet på til bank konto 8117 0002791425 . Du/I er først sikkert en plads, når vi har modtaget din/jeres betaling.


Underviser:

Flemming Zuschlag Christiansen

  • Aut. psykolog
  • Psykoterapeut MPF
  • PD i familieterapi
  • Certificeret ART træner
  • Børne- og familiekonsulent

Far og plejefar til 6 børn ml. 14-28 år. Flemming er stifter og daglig leder af Psykologselskabet Toftemosegaard ApS

________________________________________________________

Praktiske oplysninger:

Hvor: Psykologselskabet Toftemosegaard, Manderupvej 3, 4050 Skibby.

Pris: 850 kr. per person for 4 gange