Efteruddannelser

Cenkus efteruddannelser henvender sig til alle, som arbejder med menneskers udvikling og forandring (børn som voksne), og som ønsker en faglig-personlig udvikling. Mange af vores efteruddannelser er indenfor specialområdet, som vi har mange års erfaring med at planlægge med et højt fagligt niveau.

.

Kurser & foredrag

Cenku.dk tilbyder en bred vifte af kurser og foredrag, og udvikler hele tiden nye tilbud, som tager udgangspunkt i den nyeste viden indenfor den pædagogiske, psykologiske, sundhedsfaglige og sociologiske verden.  Bemærk, at vi løbende ændrer i vores udbud, og derfor løbende opdaterer denne side. Vi håber, at du finder det tilbud, der passer til dine ønsker. Vi ser frem til at byde dig og dine kollegaer velkommen.

Skræddersyede læringsforløb

Cenku.dk har specialiseret sig i at lave skræddersyede kurser/projekter/læreringsforløb med et særlig fokus på institutioner og organisationer, der ønsker noget helt unikt, som ikke kan findes andre steder. Vi er anerkendt for vores høje faglige niveau, og vores kunder vender meget ofte tilbage.

.

Kontakt CENKU

Copyright CENKU 2018 | webdesign: alphasite